Misiuni ale jandarmilor ialomițeni la finalul acestei săptămâni

FOTO IJJ Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului nostru.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări:

Sâmbătă, 02 septembrie: începând cu ora 17.30, la ”Festivalul Luminii”, care va avea loc în Parcul Tineretului din municipiul Slobozia și între orele 20.00-22.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, la evenimentul artistic ”Disco Night”.

Duminică, 03 septembrie, începând cu ora 12.00, pe stadionul comunal, la activitățile festive ocazionate de ,,Ziua Comunei Bordușani”.

În perioada 31 august – 3 septembrie, la FarmConect România Târgul Agriculturii Românești, care are loc în municipiul Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*