#CONCURS Câștigă patru invitații duble la piesa de teatru “Bărbații la 40, Femeile la 43”, la Casa Municipală de Cultură Slobozia

Afișul spectacolului "Bărbații la 40, femeile la 43"

O piesă de teatru despre relațiile din cuplu, despre crizele vârstei mijlocii poate fi urmărită la începutul lunii martie, la Slobozia. Spectacolul “Bărbații la 40, Femeile la 43” este programat pe data de 5 martie, de la ora 19, la Casa  Municipală de Cultură.

Publicația Ialomița NEWS și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 4 invitații duble la concert.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Ialomița NEWS” – facebook.com/ILnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 17 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Bărbații la 40, Femeile la 43”, scris și regizat de Octavian Strunilă, este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43?

Să te înșele soția cu “cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 și apoi la 43 de ani. În distribuție Leonid Doni, Andreea Mateiu și Octavian Strunilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*