Medalii pentru sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia la o competiție majoră de Kempo

Medalii pentru sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia la o competiție majoră de Kempo. FOTO CSM Unirea Slobozia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia a obținut, din nou, un număr impresionant de medalii la o competiție majoră de Kempo.

Sala “Apollo” din București a găzduit Campionatul Național de Submission și MMA, iar sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, antrenați de Mihai Manea, au obținut rezultate remarcabile.

Alexandru Ionescu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Submission.

Valentin Milea a obținut, la rându-i, locul 1 la Submission și locul 2 la MMA.

Mădălin Roșu a cucerit aurul la MMA și argintul la Submission.

Irina Cîrstea, Luca Milea și Cristian Copilău au urcat, de asemenea, pe a doua treaptă a podiumului la categoria Submission.

Viorel Ioniță a ocupat locul 2 la MMA și locul 5 la Submission.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*