Măsuri de ordine publică la manifestările organizate cu prilejul ”Zilei Unirii Principatelor Române”

Măsuri de ordine publică la manifestările de Ziua Unirii. FOTO Jandarmeria Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va asigura măsuri de ordine publică în data de 24.01.2024, pe timpul manifestărilor organizate cu ocazia ”Zilei Unirii Principatelor Române”. Acestea vor avea loc în Slobozia, Urziceni și Țăndărei.

Jandarmii ialomițeni vor acționa pentru siguranța participanților în zona ceremoniilor militare și vor lua măsurile necesare pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională.

Pentru buna desfășurare a activităților, Jandarmeria Ialomița recomandă participanților la aceste manifestări:

  • să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine;
  • să adopte un comportament civilizat;
  • să nu se implice în conflicte;
  • să supravegheze cu atenție copiii;
  • dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmerie sau să apeleze la numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*