Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii ialomițeni în perioada minivacanței de 1 Mai

Misiunile de ordine publică executate de jandarmi la final de săptămână. FOTO IJJ Ialomița

Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița vor fi la datorie la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public În perioada 29 aprilie – 01 mai.

Astfel, vineri, 29 aprilie, jandarmii vor fi prezenți:

  • începând cu ora 08.00 la nivelul lăcașurilor de cult creștin ortodox din județul Ialomița unde se desfășoară activități religioase specifice sărbătoririi „Izvorului Tămăduirii”;
  • începând cu ora 11.00 la Monumentul Eroilor din municipiul Slobozia, unde se va celebra „Ziua Veteranilor de Război”;
  • începând cu ora 18.00 în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde va avea loc spectacolul folcloric „Ziua Internațională a Dansului”.

Sâmbătă, 30 aprilie:

  • între orele 12.30 – 14.30, pe stadionul orășenesc din municipiul Țăndărei, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele ACS Recolta Gheorghe Doja și FC Voluntari II;
  • între orele 17.00 – 19.00, pe stadionul municipal din Fetești, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele CSM Fetești și CS Gloria Albești.

Duminică, 01 mai:

  • Începând cu ora 08.00, în sat Fundata, comuna Perieți, unde se va sărbători „Paștele Blajinilor”;
  • între orele 18.00 – 20.00, pe stadionul comunal din Gârbovi, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele Unirea Gârbovi și AS Coșereni.

Totodată, în serile de sâmbătă, 30 aprilie și duminică 01 mai, începând cu ora 19.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia va avea loc spectacolul de muzică ușoară „Ziua Tineretului 2022”, la care se preconizează un număr mare de persoane.

În această perioadă, jandarmii ialomițeni vor participa și la misiuni de menținere a ordinii publice, atât independent, cât și în sistem integrat, cu polițiști din cadrul IPJ Ialomița, în zonele aglomerate, în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe. Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*