Măsuri de asigurare a ordinii și siguranței publice executate de jandarmii ialomițeni la competițiile sportive din acest week-end

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii ialomițeni în acest final de săptămână. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine publică la competițiile sportive programate pentru acest weekend.

Astfel, sâmbătă, 09 aprilie, începând cu ora 12.30, vom fi prezenți în zona stadionului din localitatea Căzănești unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele AS Căzănești și AS Albești 08, iar începând cu ora 17.00, vom fi prezenți în zona stadionului municipal Fetești la meciul de fotbal dintre echipele CSM Fetești și ACS Înainte Modelu.

Duminică, 10 aprilie, începând cu ora 15.00, pe stadionul „1 Mai” din Slobozia, împreună cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța și cu celelalte structuri abilitate ale M.A.I., vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și CSA Steaua București, din cadrul Ligii a II-a.

Referitor la condițiile de desfășurare ale partidei de fotbal ce va avea loc duminică, jandarmii ialomițeni fac următoarele precizări:

  • comercializarea și consumul de băuturi alcoolice în proximitatea arenei sportive, pe o rază de 500 de metri, între orele 13.00 – 18.00, este interzisă ca urmare a Dispoziției Primăriei Slobozia nr. 400 din 06.04.2021.
  • conform prevederilor art. 14 din Legea 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, pentru prevenirea introducerii pe stadion a obiectelor interzise, spectatorii vor fi supuși unui control corporal preventiv de către reprezentanții firmei de securitate.

Jandarmeria Ialomița recomandă ca prezența spectatorilor la stadion să se facă din timp pentru a preveni aglomerări de persoane în zona porților de acces, iar autoturismele să nu fie parcate în zona imediat apropiată a stadionului pentru prevenirea ambuteiajelor. Accesul suporterilor echipei gazdă în incinta arenei sportive se va realiza pe poarta de acces din strada Stadionului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*