Marian Pavel a semnat protocolul de colaborare pentru realizarea drumului expres TransRegio

A fost semnat protocolul de colaborare pentru proiectul drumului expres TransRegio. FOTO Facebook

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a semnat miercuri, 9 februarie, în prezența ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, protocolul de colaborare pentru proiectul drumului expres TransRegio Galați – Brăila – Slobozia – Drajna – Chiciu – Autostrada A2.

„În prezența ministrului Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu și a colegilor mei, președinții consiliilor județene Galați, Brăila și Călărași, am semnat protocolul de colaborare dintre CNAIR și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru infrastructura de transport, în zona de Est și Sud, pentru elaborarea documentațiilor necesare realizării drumului expres TransRegio care va străbate cele patru județe implicate: Galați – Brăila – Slobozia (Ialomița) – Drajna – Autostrada A2 – Chiciu (Călărași)”, a anunțat președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel.

Potrivit acestuia, lucrarea este evaluată la aproximativ 500 de milioane de euro și reprezintă cea mai mare investiție a unei asocieri dintre consiliile județene. Drumul expres va avea peste o sută de kilometri și va lega orașul Galați de Autostrada Soarelui.

„Sunt convins că acest parteneriat administrativ va duce la dezvoltarea regiunii noastre și reprezintă o oportunitate de a menține județul nostru conectat la marile rețele de transport”, a mai precizat Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*