Mai multe mijloace de transport, distruse într-un incendiu în Movilița

Mai multe mijloace de transport, distruse într-un incendiu în Movilița. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au intervenit în dimineața zilei de joi, 9 februarie, pentru lichidarea unui incendiu produs la patru mijloace de transport mărfuri, proprietatea unui cetățean din localitatea Movilița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pentru gestionarea situației de urgență au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ trei ore. Au ars patru semiremorci, un garaj construit din lemn și învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, aflat în imediata apropiere, 10 anvelope, mai multe articole electrocasnice și aparate electrice”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric, generat de un aparat electric defect sau deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*