Mai bine de 300 de autoturisme au fost verificate de către polițiști în Slobozia, Urziceni și comunele arondate

Polițiștii au răspuns solicitării. FOTO Poliția Română

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat în data de 27 februarie acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile s-au desfășurat pe parcursul a trei ore, pe raza municipiilor Slobozia și Urziceni, dar și a comunelor arondate.

Astfel, pe timpul desfășurării activităților, polițiștii au controlat 334 de autovehicule și au constat 5 infracțiuni în flagrant, dintre care 3 le regimul circulației pe drumurile publice.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 16.000 de lei, iar în domeniul circulației rutiere, au fost reținut un permis de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*