Locuitorii din Fierbinți-Târg vor avea apă potabilă la robinete doar în timpul zilei

La nivelul localității Fierbinți-Târg din județul Ialomița, s-a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului la nivelul sursei de captare subterană.

Din cauza cerinței crescute de apă de la consumatori, în rezervoare nu se poate acumula suficientă apă în vederea furnizării acesteia în regim continuu. Pentru a se putea asigura un minim necesar tuturor consumatorilor, dar și pentru realizarea unui nivel optim în rezervoarele de apă aferente, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă după un program prestabilit, începând de astăzi – 27 mai 2024 până la data de 02 iunie 2024.

Astfel, abonații din orașul Fierbinți-Târg cu localitățile componente: Fierbinții de Sus, Fierbinții de Jos și Grecii de Jos, vor avea apă potabilă la robinete doar pe timpul zilei, între orele 05.00 – 22.30.

„Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Amintim consumatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei” – RAJA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*