Locuință cuprinsă de flăcări în orașul Țăndărei. Din fericire nu au existat victime

Incendiu în orașul Țăndărei. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, în după-amiaza zilei de luni, 7 iunie, în jurul orei 17.10, pentru a stinge focul ce izbucnise într-o locuință din orașul Țăndărei.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta mocnit atât la baia cât și la bucătăria locuinței. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului și lichidarea acestuia după aproximativ o oră, aceștia reușind să extragă o butelie din interiorul bucătăriei și să îndepărteze elementele distruse de foc. Din fericire nu au existat victime. Au ars bunuri electrocasnice, o ușa din termopan și mobilierul din bucătărie”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit datorat unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*