Laurențiu Șonchereche, primarul ales al municipiului Fetești, a depus astăzi jurământul de învestire

Laurențiu Șonchereche a depus jurământul de învestire în funcția de primar al municipiului Fetești. FOTO Facebook

Laurențiu Șonchereche, primarul ales al municipiului Fetești, a depus joi, 29 octombrie, jurământul de învestire în funcție.

Fostul viceprimar al municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, este începând de astăzi primarul în funcție al orașului după ce, în prezența prefectului Tonița Manea, a depus tradiționalul jurământ învestire în funcție. Alături de el a depus jurământul și noii consilieri locali ai municipiului Fetești.

„Astăzi, 29 octombrie, am depus tradiționalul jurământ de început de mandat în prezența doamnei Prefect Manea Tonița si a domnului Deputat Ștefan Mușoiu. Alături de mine a depus jurământul noul Consiliu Local al Municipiului Fetești, rezultatul votului democratic exprimat de feteșteni. Împreună cu Consiliului Local, vom duce la bun sfârșit proiectele începute și vom demara noi proiecte. Vă mulțumim pentru încrederea acordată”, a precizat Laurențiu Șonchereche pe pagina sa de Facebook.

Primarul ales al municipiului Fetești spune că în perioada următoare își propune să finalizeze proiectele realizate cu fonduri europene și le ducă la bun sfârșit pe cele începute în perioada mandatului trecut, împreună cu predecesorul său.

Între principalele proiecte vizate sunt cea de-a doua etapă a semaforizării, proiect ce se află în faza de evaluare a ofertelor, în urma căreia va fi selectat executantul lucrării, lucrările de amenajare a spațiilor verzi, de reabilitare a tramei stradale, a trotuarelor și de amenajare a parcărilor, de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale, ce se va realiza printr-un proiect cu finanțare europeană, precum și de amenajare a două terenuri de sport multifuncționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*