La Fetești au început lucrările din cadrul proiectului de semaforizare de pe strada Călărași

La Fetești au început lucrările din cadrul proiectului de semaforizare de pe strada Călărași

Primăria Municipiului Fetești anunță că au început lucrările din cadrul proiectului de semaforizare care vizează intersecțiile străzii Călărași cu străzile Ceahlăului, Bănățenilor și Promenadei – Jandarmeriei.

Potrivit Primăria Fetești, constructorul este o societate din Iași care, în urma licitației publice, a câștigat atât proiectarea cât și execuția proiectului.

Finanțarea este asigurată din fonduri nerambursabile provenite de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița și din fonduri provenite de la bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*