Junioarele 4 de la CSM Unirea Slobozia s-au calificat la turneul semifinal

Junioarele 4 de la CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Junioarele 4 de la CSM Unirea Slobozia s-au calificat la turneul semifinal, după ce au învins CSS Târgoviște, Viitorul H2O Pitești, CSS Ploiești.

“Victorii pe linie ale junioarelor 4 de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, în faza pe grupe a turneului regional, găzduit de orașul Plopeni. Jucătoarele antrenate de Mădălina Topor și Alexandru Ivan au trecut în primul meci , cu 28-17, de CSS Târgoviște, iar în al doilea, cu 29-10 de Viitorul H2O Pitești. În al treilea meci, echipa noastră a învins cu 28-21 CSS Ploiești, o adevărată selecționată a județului Prahova la acest nivel. Mâine vor avea loc semifinalele și finala”, a informat CSM Unirea Slobozia.

O altă veste importantă este că junioarele 4 sunt deja calificate la turneul semifinal al competiției.

Antrenorul Alexandru Ivan a felicitat întreaga echipă pentru evoluția din cele 3 meciuri și a avut un plus pentru Ana Dima, căreia îi prevede un viitor frumos în handbal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*