Județul Ialomița, sub avertizare de Cod Galben de ceață

Autoritățile au emis Cod Galben de ceață. FOTO Adrian BOIOGLU

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare nowcasting de  Cod Galben de ceață pentru județul Ialomița. Alături de acesta sunt afectate de fenomenul meteo și alte județe.

Potrivit  ANM sunt afectate:

  • Județul Ialomiţa
  • Județul Brăila
  • Județul Brăila: Pogoanele, Smeeni, Săgeata, Cochirleanca, Padina, Puiești, Ziduri, Glodeanu-Siliștea, Glodeanu Sărat, Rușețu, Râmnicelu, Gălbinași, Balta Albă, Luciu, Brădeanu, C.a. Rosetti, Movila Banului, Ghergheasa, Scutelnici, Amaru, Boldu, Mihăilești, Cilibia, Vâlcelele, Largu, Florica, Bălăceanu, Robeasca;
  • Județul Călăraşi;

Se vor semnala : ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m

Fenomene asociate : izolat condiții de polei și chiciură

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*