Jandarmii ialomițeni vor fi prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun de la Slobozia

Misiuni ale jandarmilor. FOTO IJJ Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului nostru.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la ”Târgul de Crăciun” de la Slobozia, care este deschis din 15 decembrie, până pe 05 ianuarie 2024.

Sâmbătă, 14 octombrie, jandarmii vor fi prezenți pe stadionul din localitatea Bărcănești, la meciul de fotbal dintre echipele AS Recolta Bărcănești și ASFC Urziceni.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*