Jandarmii ialomițeni sunt la datorie în weekend

FOTO Jandarmeria Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări sportive și cultural-artistice:

Sâmbătă, 07 octombrie, începând cu ora 13.00, la manifestările cultural-artistice ocazionate de ”Ziua Recoltei 2023”, organizate la Grădina de Vară din Amara;

Începând cu ora 15.00, pe stadionul comunal din localitatea Gheorghe Doja, la meciul de fotbal dintre echipele ACS Recolta Gheorghe Doja și F.C. Înainte Modelu.

În perioada 06 – 08 octombrie a.c. la turneul de tenis Campionatele Naționale Individuale de Seniori masculin și feminin, care va avea loc la Arenele ”Tenis Con” din municipiul Slobozia.

Până pe data de 15 octombrie, jandarmii ialomițeni vor fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la ”Târgul Tradițional de Toamnă 2023”, care va avea loc în municipiul Fetești.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa în sistem integrat, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*