Jandarmii ialomițeni s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”

Jandarmii ialomițeni s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”. FOTO: IJJ Ialomița

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, IJJ Ialomița s-a alăturat campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Salvează o viață!”, desfășurată la nivel național de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană, astfel că jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Slobozia.

De altfel, în cadrul Jandarmeriei Ialomița există mai mulți jandarmi care sunt donatori onorifici, în sensul că, periodic, merg și donează sânge.

Nevoia de sânge există în permanență, dar, din păcate nivelul la care se situează donarea de sânge nu acoperă în totalitate cererea existentă, iar prin participarea la această activitate, se dorește refacerea rezervelor sanguine, atât de necesare salvării de vieți omenești, cât și alăturarea de noi voluntari.

Un gest atât de simplu, care, pe lângă satisfacția de a ajuta, aduce o alinare celor care sunt în suferință și care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*