Jandarmii ialomițeni celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița

Jandarmii ialomițeni celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge la Centrul de Transfuzii Sanguină Ialomița. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița au sărbătorit marți, 14 iunie, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge împreună cu personalul Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomița, fiind conștienți de lipsa acută a sângelui care se resimte în această perioadă.

„Scopul acțiunii noastre este de conștientizare a populației despre importanța solidarității în ceea ce-i privește pe cei mai puțin norocoși dintre semenii noștri, aflați în nevoie. Donând, sângele se împrospătează și imunitatea organismului crește. Credem că solidaritatea este și va rămâne soluția pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de noi, mai ales că o singură donare poate salva până la trei vieți”, au precizat reprezentanții IJJ Ialomița.

Fiind convinși că cel mai bun argument este puterea exemplului, aceste acțiuni vor continua, mulți dintre jandarmii ialomițeni fiind donatori periodici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*