Jandarmii ialomițeni asigură măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele sportive și artistice din acest weekend

FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de  ordine publică la evenimentele  sportive și artistice programate pentru acest weekend.

Astfel, sâmbătă, 03 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, vom fi prezenți în zona stadionului „1 Mai” din Slobozia, unde vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și F.C. Csikszereda Miercurea Ciuc, iar începând cu ora 17.00, vom fi prezenți în localitatea Amara, pe stadionul orășenesc, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele C.S. Amara – Gloria Albești.

Vineri și sâmbătă, 02 și 03 septembrie a.c, începând cu ora 19.30, vom asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării evenimentului artistic dedicat tinerilor „Disco Night”, ce se ve desfășura în Piața Revoluției din municipiul Slobozia.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Jandarmii recomandă cetățenilor prezenți la aceste evenimente:

  • să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor;
  • să acorde atenție sporită bunurilor și obiectelor personale;
  • să evite implicarea în incidente;
  • să solicite imediat intervenția jandarmilor atunci când situația o impune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*