Jandarmii asigură măsuri de ordine publică la evenimentele care au loc în Ialomița la sfârșitul acestei săptămâni

FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentelor care au loc pe raza județului Ialomița.

Jandarmii vor fi prezenți joi, 8 septembrie, la târgul tradițional ,,Sfânta Maria” din localitatea Ciochina, la activitățile ocazionate de ,,Ziua Porumbului” din localitatea Orezu și la manifestările organizate cu ocazia Zilei localității Ion Roată.

Vineri, 9 septembrie, între orele 16.00-24.00, vor fi prezenți la Grădina de Vară din orașul Amara, la evenimentul cultural-artistic ,,Marele Picnic”.

Sâmbătă, 10 septembrie, jandarmii asigură măsurile de ordine publică la târgul tradițional de toamnă din orașul Țăndărei, în proximitatea stadionului local și pe stadionul din Gheorghe Doja la meciul de fotbal dintre echipele Recolta Gheorghe-Doja și F.C. Voluntari 2.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*