Irina Cîrstea și Mădălin Roșu de la CSM Unirea Slobozia au reprezentat România la Cupa Mondială de Kempo

Irina Cîrstea și Mădălin Roșu, de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia pregătiți de antrenorul Mihai Manea, au reprezentat cu succes România la Cupa Mondială de Kempo.

Irina Cîrstea și Mădălin Roșu, sportivi pregătiți la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia de antrenorul Mihai Manea, au reprezentat cu succes România la Cupa Mondială de Kempo.

Irina Cîrstea a cucerit două medalii de aur, la semi kempo și submission, și două de argint, la full kempo și kata.

Mădălin Roșu a obținut două medalii de aur, la semi kempo și submission, și medalie de argint la full kempo.

Competiția s-a desfășurat în Tunisia, la Hamammet, delegația României fiind condusă de Shihan Amatto Zaharia, Președintele Federației Române de Kempo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*