IPJ Ialomița suspendă audiențele până pe 31 martie

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, Inspectoratul de Poliție Județean Ialomiţa informează cetățenii cu privire la suspendarea activităților de audiențe în perioada 11-31 martie 2020, atât la sediul inspectoratului cât şi la nivelul structurilor teritoriale.

IPJ Ialomița a precizat că transmiterea documentelor/petițiilor să se realizeze, cu predilecție, prin folosirea căilor de comunicare alternativă, respectiv:

– direct pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa, accesand link-ul

https://il.politiaromana.ro/ro/petitii-online;

– prin e-mail, la adresa cabinet@il.politiaromana.ro ;

– prin fax, la numărul 0243.211.212;

– prin curier poștal, la adresa instituției de pe bulevardul Matei Basarab, nr. 13-15,

municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa;

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*