Intervenție pentru stingerea unui incendiu la un apartament din Slobozia

Mașină de pompieri

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu, care a cuprins un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe, în municipiul Slobozia.

În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Nu au fost surprinse victime în interior.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, o persoană s-a autoevacuat, iar alta a fost evacuată cu ajutorul vecinilor. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*