ILnews TV: Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru: “Anul 2020 este anul proiectelor mari”

Victor Moraru. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, vorbește într-un interviu acordat ILnews TV despre proiectele pe care dorește să le realizeze în acest an.

El spune că 2020 este anul în care proiectele mari de la nivelul județului Ialomița vor începe efectiv, după finalizarea tuturor procedurilor necesare. Astfel, președintele Consiliului Județean vorbește despre modernizarea spitalului, de construirea unui nou bloc operator, de extinderea Unității de Primire Urgențe și amenajarea ambulatorului, toate acestea proiecte fiind în valoare de 30 de milioane de euro.

Victor Moraru spune că alte proiecte importante se referă la drumurile din județul Ialomița, zeci de kilometri urmând să intre în reabilitare în acest an, iar pentru alte tronsoane de drum au fost începute procedurile astfel încât lucrările să înceapă cât mai repede.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*