Intervenție a pompierilor pentru salvarea a trei bărbați intoxicați cu azot

Echipaj SMURD. FOTO cu rol ilustrativ

Trei echipaje de salvatori de la Detașamentul de pompieri Slobozia au intervenit, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru salvarea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 49 de ani, posibil intoxicate cu azot.

Victimele au fost extrase înainte de sosirea salvatorilor.

La sosirea salvatorilor două persoane erau conștiente, iar cea de-a treia inconștientă.

După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Slobozia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*