Intervenție a pompierilor ialomițeni pentru stingerea unui incendiu în comuna buzoiană Glodeanu Siliștea

Incendiu în comuna buzoiană Glodeanu Siliștea. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de luni, 1 noiembrie, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din comuna buzoiană Glodeanu Siliștea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta atât în interior, cât și la nivelul acoperișului casei.

„Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, salvatorii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc. Au ars aproximativ 150 de metri pătrați din acoperișul casei, bunuri electrocasnice, mobilierul din trei camere, documente personale și aproximativ două tone de lemne de foc. S-au deteriorat pereții locuinței, mobilierul și materiale textile din alte două camere”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

Incendiu în comuna buzoiană Glodeanu Siliștea. FOTO ISU Ialomița

Echipajul SMURD a  acordat primul ajutor medical proprietarului în vârstă de 66 de ani care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, feței și spatelui, ulterior fiind preluat și transportat la spital.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*