Intervenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu produs la o casă din satul Condeești, comuna Bărcănești

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost solicitați să intervină vineri, 2 iulie, în jurul orei 01.15, în satul Condeești, din comuna Bărcănești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș, existând pericolul extinderii la vecinătăți. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, precum și la salvarea unei case din apropiere, pompierii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Focul a distrus acoperișul casei în proporție de 90 la sută, mobilierul și bunurile electrocasnice din două camere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs în urma utilizării unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*