Incendiu la o locuință din localitatea Manasia

Incendiu la o casă din Manasia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu, produs la o locuință din localitatea Manasia.

La locul evenimetului au fost alocate de urgență patru echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperişului. Din cauza suprafeței mari afectate de incendiu a fost necesară suplimentarea forțelor și mijloacelor de intervenție cu  o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu trei subofițeri.

Datorită intervenției prompte a salvatorilor, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.

Din fericire, nu există victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*