Incendiu la o casă în orașul Țăndărei: proprietara, în vârstă de 83 de ani, a avut nevoie de asistență medicală după ce a suferit un atac de panică

Incendiu la o casă în orașul Țăndărei. FOTO ISU Ialomița
Incendiu la o casă în orașul Țăndărei. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, joi dimineață, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din orașul Țăndărei. Atât proprietara casei cât și fiica acesteia, cu vârste de 83 de ani și respectiv 50 de ani, au avut nevoie de asistență medicală după ce au suferit un atac de panică.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu degajări mari de fum în interiorul locuinței, la unul din dormitoare. Din interiorul unui hol, pompierii au evacuat cu rapiditate o butelie de gaze, care prezenta pericol de explozie”, au precizat pompierii ialomițeni.

La locul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei casei și fiicei acesteia, cu vârste de 83 de ani și respectiv 50 de ani, care prezentau atac de panică. Ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră fără să se extindă la celelalte camere. Au ars mobilierul din dormitor, un televizor și materiale textile. Cel mai probabil incendiul s-a datorat unei lumânări lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Incendiu la o casă în orașul Țăndărei. FOTO ISU Ialomița
Incendiu la o casă în orașul Țăndărei. FOTO ISU Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*