Incendiu la o casă din localitatea Gheorghe Lazăr

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Ialomița

Un incendiu s-a produs, marți seara, la o casă din localitatea Gheorghe Lazăr.

Detașamentul de pompieri Slobozia a fost anunțat de producerea unui incendiu la o anexă gospodărească, în localitatea Gheorghe Lazăr. La locul incendiului au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D.

Au ars lemne de foc, materiale de construcții și diverse aparate electrocasnice. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind conductor, cablu electric deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*