Incendiu la o casă de locuit în localitatea ialomițeană Sfîntu Gheorghe, pornit de la un scurt-circuit electric

Incendiu la o casă de locuit din Sfîntu Gheorghe. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost solicitați să intervină marți, 4 mai, în localitatea Sfîntu Gheorghe, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș și alte anexe ale locuinței, existând pericolul extinderii la vecinătăți Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia după aproximativ o oră si treizeci de minute, reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta refuzând transportul la spital.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 metri pătrați, materiale textile, mobilier și alte bunuri, cauza probabilă a producerii incendiului fiind un scurt-circuit electric produs în urma utilizării unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*