Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ograda. Intervenția promptă a pompierilor a condus la salvarea casei proprietarului

Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ograda. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari ai Detașamentului Slobozia – Garda Țăndărei, au fost solicitați să intervină de urgență, vineri seară, în localitatea Ograda, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o anexă gospodărească.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului s-au mobilizat în cel mai scurt timp două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD.

„Intervenția promptă a salvatorilor ialomițeni a condus la localizarea rapidă a incendiului și astfel înlăturarea pericolului de propagare la casa proprietarului. Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari în aproximativ o oră. Nu au existat victime”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ograda. FOTO ISU Ialomița

A ars aproximativ 70 la sută din acoperișul magaziei, un aparat de sudură, un polizor, o bormașină și mai multe piese auto depozitate în magazie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca folosirea unui echipament de iluminat electric improvizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*