Incendiu într-un apartament de bloc din Slobozia: 30 de persoane au fost evacuate

Pompierii au intervenit și au reușit să lichideze incendiul. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină luni, 9 august, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje din municipiul Slobozia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o autoscară.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, la nivelul aragazului, iar întregul apartament, dar și casa scării, erau inundate cu un fum dens. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical mamei proprietarului, în vârstă de 58 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, după monitorizare, aceasta a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Au fost evacuate 30 de persoane. Incendiul a fiind stins în limitele găsite de pompieri. Au ars un aragaz și mobilierul din bucătărie. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*