Incendiu într-o gospodărie din satul ialomițean Cegani, în urma unui scurtcircuit datorat unui cablu electric defect

Incendiu într-o gospodărie din satul ialomițean Cegani. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Stației Fetești au fost solicitați să intervină miercuri, 10 martie, în satul Cegani, din comuna Bordușani, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul evenimentului.

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta la anexă, propagat și la acoperișul casei de locuit aflată lângă aceasta. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat aproximativ două ore. A fost înlăturat și riscul de explozie, din interiorul bucătăriei fiind scoase două butelii de către forțele de intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD, a acordat îngrijiri medicale proprietarei, în vârstă de 63 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

Focul a distrus diverse obiecte de mobilier, textile, materiale de uz casnic și aproximativ 40 la sută din acoperișul casei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit datorat unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*