Incendiu într-o gospodărie din Gârbovi. Proprietara, în vârstă de 87 de ani, a suferit un atac de panică

Incendiu într-o gospodărie din Gârbovi. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați, duminică, 15 noiembrie, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din localitatea Gârbovi.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD, pompierii fiind sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la bucătăria locuinței. Pompierii militari ialomițeni au intervenit mai bine de o oră și jumătate pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Au fost distruse mai multe bunuri electrocasnice, tavanul bucătăriei confecționat din lemn și a fost deteriorat pe o suprafața de aproximativ 40 la sută acoperișul casei.

„În urma incendiului, proprietara locuinței, în vârstă de 87 de ani, a suferit un atac de panică. I s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, dar ulterior a refuzat transportul la spital”, au mai precizat sursele citate.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui aparat electrocasnic defect amplasat ori neizolat corespunzător, care a produs un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*