Incendiu într-o gospodărie din comuna ialomițeană Munteni-Buzău. Proprietarul s-a ales cu arsuri la cap

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de marți spre miercuri, pentru a lichida un incendiu ce izbucnise într-o gospodărie din comuna Munteni-Buzău.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul casei, cât și la nivelul acoperișului. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, pompierii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc. Au ars două camere, mobilier, electrocasnice, materiale textile și aproximativ 80 la sută din acoperișul casei. Salvatorii au reușit să salveze din furia flăcărilor două camere și o anexă gospodărească”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, care prezenta arsuri la nivelul capului. După acordarea primului ajutor, acesta a refuzat transportul la spital.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*