În ultimele 24 de ore, salvatorii ialomițeni au asistat medical 12 persoane

Echipaj SMURD. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialoimța, stingerea incendiilor și acordarea de prim ajutor reprezintă doar câteva exemple dintre cele 15 misiuni desfășurate de salvatorii ialomițeni, în ultimele 24 de ore. La nivel județean, 12 persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni gestionate de pompierii ialomițeni, amintim:

  1. Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală, în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 de kilograme de folie de plastic și un grilaj din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.
  2. În perioada menționată, trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la un magazin mixt, în comuna Axintele. Cauza probabilă de aprindere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.
  3. De asemenea, trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la o autoutilitară. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Au ars cabina autoutilitarei și o anvelopă. Concomitent cu acțiunea de stingere, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei persoane care prezenta o plagă minoră la nivelul membrului superior drept, ulterior acesta refuzând transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*