În municipiul Slobozia se interacționează cu instituțiile din subordinea primăriei și se depun documente doar în format electronic

Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria municipiului Slobozia a anunțat că, pentru a veni în sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se proroga primul termen de plată a impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport aferente acestui an de la 31 martie 2020 până la 30 iunie 2020.

Conform Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Slobozia nr.3/16.03.2020, se suspendă toate relațiile cu publicul la ghișeele instituției.
Informații suplimentare puteți obține la nr. de telefon:
0243/231.401, 0243/207.130

Soluții pentru transmiterea documentelor în format electronic:

  • Email:
    • office@municipiulslobozia.ro
    • office_ditl@municipiulslobozia.ro
  • Whatsapp
    • telefon nr.0787.544.031 alocat compartimentului Relații cu Publicul;
    • Impozite, telefon nr. 0787.547.996 alocat Direcției Impozite și Taxe Locale.

Pe aceste numere de telefon persoanele interesate pot transmite documente și/sau pot obține diverse informații.

Documentele astfel primite vor fi înregistrate și i se va transmite solicitantului nr. de înregistrare. Stadiul în care se găsește documentul poate fi verificat AICI.

Eliberarea documentelor se va face către solicitant prin scanare documentului semnat.

În cazul în care se dorește, se pot transmite documente semnate electronic în format pdf.

Direcția Impozite și Taxe Locale pune la dispoziția contribuabililor servicii de plată electronică :

  • Cererile se pot depune la adresele de email office_ditl@municipiulslobozia.ro, office@municipiulslobozia.ro, sau pe whatsapp 0787.547.996, însoțite de o copie a actului de identitate respectiv copia certificatului de înmatriculare în cazul persoanei juridice în vederea obținerii unei parole de acces.
  • Contribuabilii pentru a realiză plăți electronice este necesar să fie posesorii unui cont bancar curent.
  • Pentru taxele fără debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, taxa liberă trecere, etc.) contribuabilii pot accesă site-ul Ghișeul.ro, plată fără autentificare, cu selectarea localității unde își au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*