În luna august a anului 2022, AJFP Ialomiţa a rambursat TVA în valoare de peste 11,03 milioane de lei

FOTO Pixabay

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomiţa, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în august 2022, conform selecţiei naţionale, T.V.A. în valoare de  11,03 milioane de lei, cu 5,84 milioanei lei decât în aceeași lună a anului 2021.

Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 3,96 milioane lei.

Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din luna august 2022 se prezintă astfel:

– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 4,16 milioane lei, cu 1,46 milioane lei mai mult decât în perioada similara a anului trecut;

– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 1,62 milioane lei, cu 1,10 milioane lei mai mult decât în luna august a anului 2021;

– Serviciul Fiscal Municipal Feteşti  – 1,41 milioane lei, cu 0,68 milioane lei mai mult decât în perioada de raportare a anului precedent;

– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 3,84 milioane lei, cu 2,60 milioane lei mai mult decât în luna a opta a anului trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*