În Fetești, acoperirea gurii și a nasului a devenit obligatorie în spațiile publice

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 în Fetești se apropie de 2/ 1.000 de locuitori

Ca urmare a situației infecției cu coronavirusul „SARS-CoV-2” și prognozele de creștere a numărului de cazuri de infectare în perioada imediat următoare, precum și prevederile Ordonanței de Urgență nr. 21/15.04.2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, Comitetul Local Pentru Situații de Urgență al Municipiului Fetești a luat o serie de măsuri drastice.

Autoritățile au decis:

  1. Începând cu data de 24 aprilie, în vederea creșterii nivelului de siguranță al cetățenilor, se impune, pe raza municipiului Fetești, măsura de purtare a mijloacelor de protecție a gurii și nasului în toate spațiile publice închise (mijloace de transport în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, gară, autogară)
  2. Operatorul de transport local SC Transbus SA Fetești și ceilalți operatori de transport intrajudețean sunt obligați să nu permită îmbarcarea pasagerilor fără mijloace de protecție a gurii și a nasului.
  3. Se va întocmi o solicitare către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița prin care să se comunice către Poliția Municipiului Fetești rezultatele anchetelor epidemiologice de pe raza municipiului nostru, în vederea dispunerii unor dispozitive de siguranță publică la domiciliul persoanelor confirmate ca fiind infestate cu coronavirusul “Sars-CoV-2” și pentru luarea unor măsuri specifice de siguranță medicală a membrilor forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*