ILnews TV: Victor Moraru, candidatul PRO România Ialomița pentru funcția de senator: “Este nevoie de oameni cu experiență în Parlament, iar PRO România Ialomița vine cu atributul experienței în fața alegătorilor”

Victor Moraru. FOTO Adrian Boioglu

Lista candidaților PRO România Ialomița pentru Senatul României este deschisă de Victor Moraru, fost președinte al Consiliului Județean Ialomița și timp de patru mandate primar al orașului-stațiune Amara.

La alegerile locale din 27 septembrie, filiala ialomițeană a obținut cel mai bun scor electoral dintre toate filialele județene din țară ale PRO România. Acest lucru îi oferă lui Victor Moraru și colegilor săi speranța că PRO România Ialomița poate trimite în Parlamentul României un senator și un deputat.

Printre prioritățile lui Victor Moraru, în cazul în care îi va reprezenta pe ialomițeni în Parlament, se numără inițierea unor legi care să diminueze efectul accentuat de deșertificare a sudului țării, mai ales că există acțiuni concrete de sprijinire din bani europeni a unor astfel de proiecte. De asemenea, va acționa în vederea reducerii decalajului calității vieții între oraș și mediul rural, în așa fel încât să fie stopat fenomenul migrației tinerilor din mediul rural către cel urban sau, mai grav, către locuri din străinătate unde există mirajul unei vieți mai bune.

Despre toate celelalte proiecte prioritare pe care PRO România le are în vedere pentru județul Călărași, Victor Moraru a vorbit într-o discuție cu jurnalistul Paul Alexe, în emisiunea de la ILnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*