ILnews TV: Vicepreședintele CJ Ialomița, Emil Cătălin Grigore, despre prioritățile bugetului pentru 2022

Emil Cătălin Grigore, vicepreședinte CJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița,  Emil Cătălin Grigore, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru ILnews.

Tema discuției a fost proiectul de buget pentru județul Ialomița în 2022. Astfel,  Emil Cătălin Grigore a spus că o parte importantă din bugetul pentru acest an merge infrastructură, pentru modernizarea drumurilor, în special a celor care fac legătura cu județele Buzău și Călărași.

De asemenea, vor fi alocați bani și pentru realizarea de stații de încărcare a vehiculelor electrice.

Vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița a povestit și despre fondurile alocate pentru investiții în cultură și proiecte de patrimoniu, dar și despre lucrările de la Spitalul Județean Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*