ILnews TV: Dragoș Soare, candidatul PNL la Primăria Slobozia, despre principalele sale proiecte

Dragoș Soare și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu

Dragoș Soare, primarul din Slobozia și candidatul PNL la Primăria Slobozia, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la ILnews TV.

Dragoș Soare a povestit cum și-a ales sloganul electoral „Da, se poate” și a spus cum tratează ingerințele politicului în actul de administrație publică.

El a mai vorbit despre ⁠proiectul pentru învățământul dual în Slobozia, dar și despre proiectul pentru insule ecologice în oraș și despre platforma de colectare a deșeurilor prin aport voluntar.

Problema prețului apei a fost tratată în cadrul acestei emisiuni.

De asemenea, Dragoș Soare s-a referit și la relația pe care o are cu PSD la nivel local și județean.

– Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Ialomița
– Executat de SC CityMedia Consulting SRL – portal: www.ilnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240015


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*