ILnews TV: Alexandru Horhocea, candidat al Alianței USR-PLUS Ialomița pentru Senatul României: “Reprezentăm o amenințare pentru celelalte partide, prin standardele pe care dorim să le impunem în politica românească: fără hoție, fără penali în funcții publice, fără corupție”

Președintele USR Slobozia, Alexandru Horhocea. FOTO Paul Alexe

Președintele USR Slobozia, Alexandru Horhocea deschide lista candidaților propuși de Alianța USR-PLUS Ialomița pentru Senatul României. La fel ca mulți dintre colegii săi, nu se vedea făcând politică, dar acțiunile unei clase politice învechite și ancorată într-un trecut tulbure și lipsa speranței într-un viitor mai bun pentru tinerii României l-au determinat să facă pasul spre implicare.

Alexandru Horhocea este conștient că USR-PLUS reprezintă o amenințare pentru vechile partide, dar nu pentru voturile pe care le-ar lua de la acestea, ci pentru standardele pe care dorește să le impună în politica românească, precum și în administrația publică: fără hoție, fără penali în funcții publice, fără corupție.

Despre proiectele pe care dorește să le promoveze și modul în care poate veni în sprijinul locuitorilor județului Ialomița, a agricultorilor și a celor din mediul de afaceri, prin activitatea de parlamentar, Alexandru Horhocea vorbește într-un interviu realizat de jurnalistul Paul Alexe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*