Ieșiți la o acțiune pe linie de piscicultură și silvicultură, polițiștii din municipiul Fetești au dat și amenzi pentru nereguli în circulație

Sediul IPJ Ialomița. FOTO ILnews.ro

În cursul zilei de 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au desfășurat activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Braconierii nu au avut nimic împotrivă și drept urmare, polițiștii au dat amenzi de circulație.

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, în cadrul acțiunii poliţiştii au urmărit combaterea faptelor de braconaj piscicol, a transportului, colectării şi comercializării ilegale a produselor rezultate din activităţile ilegale de pescuit, în vederea asigurării unor condiţii de piaţă corecte.

De asemenea, activităţile au vizat și verificarea legalităţii transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, precum și combaterea tăierilor fără drept şi sustragerilor de arbori. Numai că socoteala din birourile polițiștilor nu a fost una tocmai exactă și erau să se întoarcă cu chitanțierele intacte.

Au aplicat totuși 12 sancţiuni contravenţionale. Majoritatea, zece la număr, au fost aplicate „pentru nerespectarea normelor rutiere“, iar două amenzi pentru „contravenţii silvice“. Totalul sancțiunilor a fost de 2.610 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*