Ialomițean reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Fetești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și lovire sau alte violențe. Acesta  a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de marți, 21 februarie, bărbatul, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Fetești. El i-ar fi adresat injurii și ar fi agresat-o pe concubina sa deși luase la cunoștință despre faptul că împotriva sa a fost emis un ordin de protecție, prin care i s-a interzis să ia legătura, prin orice mod cu victima și cu fiica acesteia și să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de locuința acestora.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*