Ialomițean arestat preventiv pentru trafic de minori

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie – noiembrie, profitând de vulnerabilitatea unei persoane vătămate minore, inculpatul a racolat-o, a găzduit-o și transportat-o în diferite orașe din Romania, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției”, au precizat procurorii DIICIT.

La data de 26 noiembrie, procurorii DIICOT Ialomița, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au efectuat două percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate opt telefoane mobile, suma de 1.759 de lei, un pliculeț cu fragmente vegetale de culoare verde oliv, un dispozitiv metalic tip grinder, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Ialomița a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*