Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia, egal în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia, egal în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. FOTO CSM Unirea Slobozia

Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia au încheiat la egalitate meciul disputat în deplasare cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Scorul a fost 27 – 27. La pauză echipa din Slobozia a condus cu 14-13.

“Meci echilibrat, cu multe răsturnări de situație, terminat indecis. Am fost umăr la umăr cu echipa covăsneană, și puțin a lipsit pentru a pleca acasă cu toate cele 3 puncte. Rămânem încrezători în șansele noastre de calificare la turneul de promovare și așteptăm cu nerăbdare duelul de pe teren propriu cu CSM Slatina, programat sâmbătă, 23 martie, de la ora 11:00” – CSM Unirea Slobozia.

Pentru Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia au marcat: Ș. Gheorghe 6 goluri, R. Gheorghe 5, Striukova 5, Damian 4, Vasile 3, Roșu 2, Soreanu 1, Lazea 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*