Gest eroic al polițiștilor din Slobozia: tânără însărcinată, împiedicată să se arunce de pe podul peste Ialomița

O tânără de 23 de ani, însărcinată în cinci luni, a fost salvată de la sinucidere de polițiștii de ordine și siguranță publică din Slobozia, în momentul în care voia să se arunce de pe podul rutier care traversează râul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, apelul a venit în seara zilei de vineri, 11 februarie, în jurul orei 21.00, de la soacra tinerei, care a sesizat faptul că nora sa intenționează să se arunce de pe pod.

Polițiștii au mers de urgență la locul indicat, unde au găsit-o pe tânără pregătită să sară. Au încercat să o liniștească și să o convingă să renunțe la gestul său și, după câteva minute de negociere, tânăra le-a dat mâna polițiștilor și a coborât de pe marginea podului.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia pentru îngrijiri de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*